Kimi Räikkönen nosti yhden asian esiin Mick Schumacherista: ”Se on etu”

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen, 41, on ehtinyt nähdä pitkällä Formula 1 -urallaan paljon.

Ura alkoi jo kaudella 2001 ja suomalaiskuski ehti taistella Ferrarin F1-legenda Michael Schumacherin kanssa maailmanmestaruksiista McLarenin ratissa muutaman vuoden ajan. Lopulta täytti Schumacherin saappaa Ferrarilla ja otti italialaistallin viimeisimmän maailmanmestaruuden kaudella 2007.

Räikkönen ajaa edelleen samassa sarjassa, mutta Schumacher on vaihtunut. Haasilla tulokaskauttaan ajaa Michaelin poika, Mick Schumacher. Schumacheria on väläytelty Alfa Romeolle joko Räikkösen tilalle tai hänen tallikaverikseen.

– Hänen on vaikea loistaa, koska auto ei ole nopea, Räikkönen sanoi kilpakumppanistaan F1 Insiderille.

– Toisaalta se on myös etu, koska ihmiset tietävät, että auto on huono. Jos hän pystyy sillä ajamaan lujaa, niin se on positiivinen asia. Huono auto antaa hänelle helpommat lähtökohdat, koska odotukset ovat matalalla.

– Totta kai hänen kohdallaan nimi tuo valtavat paineet, Räikkönen arvioi.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.