Red Bullin Max Verstappen sai perjantaina hyviä uutisia, kun Hollannin GP:n järjestäjät varmistivat, että kilpailu tullaan ajamaan tällä kaudella suunniteltuun tapaan.

Hollannin Zandvoortissa ajettavan kilpailun piti olla mukana jo viime kaudella ensimmäistä kertaa sitten kauden 1985, mutta pandemian takia se jouduttiin perumaan. Tällä kaudella ajankohdaksi valittiin toinen kilpailu kesätauon jälkeen.

Kesätauon jälkeen F1-faneille on herkkua luvassa, sillä kolmena peräkkäisenä viikonloppuna ajetaan kilpaa ja Zandvoortissa kisataan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Järjestäjät ilmoittivat perjantaina, että kilpailu ajetaan suunnitellusti ja Hollannin hallitukselta saadun luvan myötä yleisöäkin päästetään tapahtumaan kaksi kolmasosaa täydestä kapasiteetista.

Tunnelman voidaan odottaa Hollannin GP:ssä olevan vähintäänkin sähköinen, sillä hollantilaiset F1-fanit ovat äänekkäästä ja intohimoisesta kulttuuristaan tuttuja. Tähän vielä lisättäessä Verstappenin MM-taistelu seitsenkertaista maailmanmestaria Lewis Hamiltonia vastaan, voi meininki kisapaikalla nousta todella korkealle.

Hollantilaiskuljettaja on sarjan kesätauolla kahdeksan pisteen päässä Hamiltonista. Kausi jatkuu kuluvan kuun viimeisenä viikonloppuna Belgian Spassa. Koko kisakalenterin näet tuttuun tapaan täältä.