Hondan sekä Red Bullin yhteistyöllä on mahdollisuus jatkua kaudella 2022 – ”Neuvottelut eivät ole vielä päättyneet”

© Kuva: Getty Images

Moottorivalmistaja Honda ilmoitti vetäytyvänsä F1-sarjasta viime vuonna. Juuri kaudella 2021 huipulle palannut japanilaisvalmistaja jättää moottorivalmistuksensa tämän kauden päätteeksi.

On selvää, että Red Bullin ottaessa Hondan moottori omaan kehityksensä, niin säilyy japanilaisvalmistaja mukana kuvoissa tavalla tai toisella. Nyt kuitenkin Honda-pomo Masaya Nagai kertoo, että japanilaisjätti saattaa pysyä mukana RB:n projektissa sponsorin muodossa.

– Neuvottelut Red Bullin kanssa eivät ole vielä päättyneet. Aiomme tukea heitä uudessa moottoriprojektissa, mutta kuinka paljon, niin sitä emme ole päättäneet, Masaya kommentoi Motorsportille.

– Haluamme pitää huolen, että Red Bull onnistuu rakentamaan kilpailukykyisen moottorin. Emme ole kuitenkaan enää moottorivalmistaja, joten logojamme ei näy enää niin paljoa. Ehkä kuitenkin sponsorisopimuksen merkeissä, mutta siitä ei ole vielä sopimusta.

Masaya ei sulje pois mahdollisuutta, että Honda palaisi takaisin moottoriurheilun kuniinkuusluokkaan uusien moottorien saapuessa vuonna 2025.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.