Aston Martinin vetoomus liittyen Sebastian Vettelin hylkäämiseen on hylätty. FIA ilmoitti asiasta maanantai-iltana.

Vettel hylättiin Unkarin GP:stä, sillä hänen autostaan ei saatu sääntöjen vaatimaa vähintään litran polttoainenäytettä. Saksalaiskuljettajan autosta saatiin vain 0,3 litraa bensanäytettä, joten tuloksena oli hylkäys.

Aston Martin uskoi heillä olevan riittävät todisteet tilanteen kääntämiseksi, mutta FIA:n mukaan brittitalli ei kyennyt näyttämään vaadittavia todisteita.

Aston Martinin mukaan heillä oli Vettelin auton polttoainejärjestelmässä ongelma, jonka johdosta saksalaiskuljettajan kilpuri oli hörppinyt menovettä liikaa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt selitykseksi, joten Vettelin kauden toinen palkintopallisijoitus jää vielä odottamaan itseään.

FIA oli päätöksessään jyrkkä ja kertoi tiedotteessaan, että tallin tehtävä on huolehtia vaadittavasta bensanäytteen määrästä.

Jos twiitti ei näyt, näet sen tästä.