Rääväsuinen Red Bull -pomo syyttää FIA:ta Mercedeksen suosimisesta – ”Tämä on esimerkki siitä”

© Kuva: Getty Images

Red Bull sekä Mercedes ovat olleet sotatantereella viimeiset viikot Britannian GP:n jättikolarin jälkeen. Energiajuomatalli on hakenut rajumpaa tuomiota Lewis Hamiltonille tuloksetta.

Nyt tallin neuvonantaja Helmut Marko syyttää sarjan kattojärjestö FIA:a sekä Mercedestä veljeilystä. Itävaltalainen vihjaa, että saksalaistallilla on eri säännöt verrattuna muihin kilpailijoihin.

– Tämä tuorein tapaus on todiste siitä. Hän (Wolff) meni tapaamaan tapaamaan FIA:a uudet dokumentit käsissään yrittäen kääntää tuomariston päätä tapauksesta. Meistä hän yritti selvästi käyttää vaikutusvaltaansa hyödyksi, Marko kommentoi GpBlog-sivustolle.

– Me emme kadu lähestymistapaamme. Kuljettajamme oli vaarallisessa onnettomuudessa ja meidän täytyi suojella häntä ja hänen etujaan. En ymmärrä, miksi heidän (FIA:n) tiedotteessa meidän kommenttejamme kutsuttiin ”huolestuttaviksi”.

– Me olemme tällä hetkellä poliittisessa tähtäimessä, koska kritisoimme Hamiltonia. Todellisuudessa tekisimme saman kenelle tahansa siinä tilanteessa olevalle kuljettajalle.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004