Lewis Hamilton puolusteli omaa tekemistään hurjassa osumassa Max Verstappenin kanssa – Red Bull -pomo lyttäsi brittikuskin väitteen kilpailujohdolle

© Kuva: Getty Images

Britannian GP:n lähdössä nähtiin hurja tilanne Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin välillä. Kaksikko osui toisiinsa nopeassa Copse-mutkassa, mikä johti Verstappenin hurjaan kolariin.

Hamilton oli nopeasti puolustelemassa ajamistaan tiimiradiossa. Brittikuljettajan mukaan syy on Verstappenin.

– Se mutka oli minun, olin edellä. Hän vain kääntyi minua päin, hallitseva mestari kommentoi tallilleen. Hamilton osoitti olevansa tyytymätön kilpailijansa ajamiseen myös varikolla. Uusintojen pyöriessä Hamilton pyöritti päätään.

Red Bull ei sulattanut Hamiltonin selityksiä alkuunkaan. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kritisoi brittiä kovasanaisesti kilpailujohtaja Michael Masille.

– Hän ei ollut lähelläkään (Maxin) rinnalla tuossa mutkassa. Tuo tälli oli järkyttävän suuri, se oli Maxin mutka. Syy on täysin Hamiltonin, Horner tilitti.

– Onneksi hän selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Toivottavasti rankaisette tilanteesta ansaitusti.

Myös Mercedes oli nopeasti FIA:n kanssa radioyhteydessä. Talli on lähettänyt sääntökirjan sivuja Masille, mitä mies ei ottanut hyvällä.

– Voit mennä suoraan tuomariston puheille, minulla ei ole aikaa lukea sähköposteja, Masi kommentoi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004