Aston Martin teki jälleen kovan kaappauksen Red Bullilta

Formula 1 -talli Aston Martin on kaapannut Red Bullin aerodynamiikkasuunnittelijan Andrew Alessin riveihinsä. Alessi aloittaa Aston Martinin teknisten toimien johtajana välittömästi.

Kyseessä on jo toinen kaappaus Aston Martinilta lyhyen ajan sisään. Talli kertoi viime viikolla pestanneensa Red Bullin aerodynamiikkaosaston johtajan Dan Fallowsin.

– Kaksi viikkoa sitten pestasimme Luca Furbatton uudeksi insinöörijohtajaksemme, viime viikolla Dan Fallowsin ja nyt Andrew Alessi täydentää meidän vaikuttavian hankintojen listaa, Aston Martinin tallipäällikkö Otmar Szafnauer kehui Motorsportille.

Formula 1 -kauden 2021 trendi on ollut kilpailu osaavista työntekijöistä, kun tallit panostavat täysillä ensi vuoden autojen suunnitteluun. Autot muuttuvat merkittävästi sääntömuutosten myötä, joten autot on suunniteltava käytännössä kokonaan uudestaan.

Red Bull on vienyt paljon huippuosaajia Mercedeksen moottorisuunnittelutiimistä itselleen. Red Bull valmistaa ensi kaudesta lähtien omat moottorinsa, joten se on täytynyt luoda kokonaan uusi osasto tehtaalleen.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004