Valtteri Bottas ymmällään surkean kilpailunsa jälkeen – ”Voin sanoa selkä suorana, ettei ole miehestä kiinni”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksella ei ole minkäänlaista hajua siitä, miksi hän oli koko viikonlopun niin hidas Azerbaidzhanin GP:ssä.

Bottas oli perjantain harjoituksista asti kaukana kärjen vauhdista ja aika-ajoissa nastolalainen ylsi vasta kymmenenteen lähtöruutuun.

Itse kilpailussa vauhti ei ollut sen kummoisempaa ja Bottakselle ei tarttunut matkaan yhtään MM-pistettä. Suomalainen oli maalissa vasta 12:s.

– Aika sama kaava jatkui kuin koko viikonlopun ajan. Ei vaan ole vauhtia, eikä todellakaan tiedetä, että mistä se johtuu, ihmetteli Bottas.

– Autossa istuessa kuitenkin tietää sen limitin ja ettei oikeasti pysty ajamaan kovempaa. Se raja tuli vastaan, mutta silti muut menivät menojaan.

Bottas sanoi jälleen, että heidän perustavanlaatuinen ongelma on saada rengaslämmöt nopeasti kohdalleen ja nastolalainen vaikutti tänä viikonloppuna kärsivän siitä jälleen huomattavasti enemmän kuin tallikaveri Lewis Hamilton. Bottaksen osalta etenkin uusintalähdössä takapakkia tuli rajusti, kun hän yritti rimpuilla kylmillä renkailla muiden mukana.

– Uusintalähdössä olin ihan liikkuva shikaani ja muut tuli ohi vasemmalta ja oikealta. Jotain on pahasti vialla, mutta en tiedä mikä, sanoi pettynyt Bottas.

– Sen voin sanoa ihan selkä suorana, ettei ole miehestä kiinni.

– Joku mättää. Unohdetaan tämä ja koitetaan uudestaan Ranskassa, purkitti nastolalainen surkean kilpailunsa.

Bottas putosi MM-pisteissä Azerbaidzhanin GP:n jälkeen jo kuudenneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.