Valtteri Bottas vakuuttaa suhteen Mercedekseen olevan kunnossa – ”Suorapuheisuus ja rehellisyys ovat tuoneet meidät tähän”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas vakuuttaa suhteen tiimiinsä olevan täysin kunnossa.

Spekulaatiot tulehtuneista väleistä saivat viime viikonlopun Ranskan GP:ssä tuulta alleen, kun Bottas turhautui kilpailun aikana Mercedeksen taktiseen valintaan. Mercedes-kuljettajan raivoaminen kuultiin kansainvälisessä lähetyksessä asti.

Suomalaiskuljettaja olisi halunnut kokeilla kahden pysähdyksen taktiikkaa, mutta Mercedes päätti siitä huolimatta pitäytyä yhden stopin taktiikassa.

Bottakselta kysyttiin tulevan Steiermarkin GP-viikonlopun alla, onko hänen välinsä mestaritallin kanssa kunnossa ja suomalaisella oli vastaus valmiina.

– Voin sanoa suoraan, että kyseiset väitökset ovat silkkaa roskaa, vastasi Bottas.

– Minulla on hyvä suhde tiimini kanssa, eikä meillä ole mitään ongelmia keskenämme, vakuutteli suomalainen.

Bottas sanoi myös vielä sanottavansa edellisen kilpailun radiopurkautumisestaan ja kertoi sen olevan välillä ihan normaalia.

– Tällaiset tilanteet ovat normaaleja. En ole varma onko niitä kaikkia aiempia koskaan ollut lähetyksissä mukana, sanoi nastolalainen.

– Suorapuheisuuden ja ja rehellisyyden avulla olemme päässeet näin pitkälle. Kerromme aina miltä meistä tuntuu ja jos kokee jossain olleen varaa parantaa, se otetaan puheeksi.

– Siinä ei ole mitään uutta, joten kaikki on hyvin, sanoi Bottas.

Bottas on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2017 saakka ja ollut käytännössä jokaisella kaudellaan siirtohuhuissa mukana. Tällä kaudella tuuli on käynyt suomalaisen penkin alla kenties kovempaa kuin koskaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.