Mercedeksellä jäi pahasti luu käteen Ranskan GP:ssä. Talli ei onnistunut hyödyntämään hyvää vauhtiaan vaan töpeksi molempien kuljettajiensa kisan.

Tämä on saanut Ranskassa olleet toimittajat kyselemään tallin suurimmasta kysymysmerkistä ensi kautta ajatellen: kuljettajakaksikosta.

Tallipäällikkö Toto Wolff on ollut varovainen sanojensa kanssa koko kauden, kun kyse on kuljettajista. Nyt kuitenkin entinen F1-kuljettaja David Coulthard sai itävaltalaisen paljastamaan ajatuksiaan.

Wolff uskoo seitsenkertaisen maailmanmestari Lewis Hamiltonin jatkavan tallissa. Nyt siis toinen paikka olisi vapaana. Siitä Wolffin mukaan taistelevat Valtteri Bottas sekä George Russell.

– Minusta tuntuu, että me olemme velkaa Valtterille sekä hän meille. Meidän täytyy saada molemmista täysi suoritustaso irti, Wolff aloitti Channel 4 -kanavan haastattellussa.

– Mutta jossain kohtaa meidän täytyy katsoa sitä, mitä olemme saaneet aikaan ja mitä aiomme saavuttaa ensi kaudella.

– George olisi luonnollisesti loogisin valinta. Ketään muuta emme ole harkinneet, joten paikka Lewiksen vierellä ratkotaan heidän kahden (Bottaksen ja Russellin) välillä.

Russell sai ensimaistiaisen Mercedeksellä viime kauden Sakhiri GP:ssä. Britti oli matkalla osakilpailun voittoon, mutta varikkosekoilut sekä puhjennut rengas vesitti Russellin voittomahdollisuuden.