Toto Wolff katuu rajua avautumistaan Red Bull -pomon suuntaan – ”Loppupeleissä minua ei voisi vähempää kiinnostaa”

© Kuva: Getty Images

Kiivaassa mestarustaistossa mukana olevat Mercedes sekä Red Bull ovat ampuneet nasevia kommentteja toistensa suuntaan usean tahon toimesta. Tuoreimmiten mediapeliä nähtiin tallipäällikkö Christian Hornerin sekä Toto Wolffin välillä.

Kautta on varjostanut kilpureiden siivekkeiden elastisuus. Mercedes ei ole tyytyäinen RB:n takasiiven joustavuuteen. Tähän Horner vastasi epäilevänsä saksalaistallin etusiivekkeen laillisuutta.

Tästäkös Wolff suuttui. Itävaltalainen käski Horneria pysymään nöyränä. Lisäksi Wolffin mielestä brittipomo haluaa vain nousta itse otsikoihin kärkkäillä kommenteillaan.

Nyt kahden viikon tauon jälkeen Wolff katuu sanomisiaan. Hän ei pyydä Hornerilta anteeksi, mutta on enemmän pettynyt itseensä ja siihe, miten hän lähti mukaan Hornerin mediapeliin.

– Minun ei olisi pitänyt reagoida hänen kommentteihinsa. Hän oli todella töykeä ja halusin vastata siihen. Loppujen lopuksi minua ei voisi vähempää kiinnostaa hänen mielipiteensä, Wolff tylytti Channel 4 -kanavalle.

– Me emme ole Hollywood-näyttelijöitä, ainakaan kaikki meistä. Minä haluan vain keskittyä omaan talliini ja pitää huolen, että teen parasta mahdollista työtä omassa roolissani.

Pisteiden valossa kausi 2021 on ollut hopeanuolten surkein kaudenaloitus hybridiaikakaudella.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.