No se ei kauaa kestänyt: Bakun aika-ajot keskeytettiin ensimmäisellä aikakierroksella – Lance Stroll tuhosi autonsa alokasvirheellä

© Kuva: Getty Images

Bakun vaativa katurata nappasi ensimmäisen uhrinsa heti aika-ajon alussa. Aston Martin -kuljettaja Lance Stroll kolaroi nopealla kierroksellaan mutkassa 15. Kanadalaisen auton eturipustus tuhoutui täysin.

Koko sessio jouduttiin keskeyttämään, sillä Strollin kilpuri jäi keskelle tietä kolmannessa sektorissa. Mutka 15 on ollut vaikea kuljettajille läpi viikonlopun. Myös Max Verstappen sekä Charles Leclerc kolaroivat kyseisessä kohtaa rataa.

Stroll lähtee kilpailuun viimeisestä ruudusta. Viivytys aika-ajoon auttaa myös Williams-kuljettaja George Russellia, sillä hänen moottorinsa korjaustyöt ovat vielä kesken. Aika-ajossa kello ei juokse punaisen lipun alla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.