Mercedeksen tekniikkaguru lisää saksalaistallin tuskaa surkeiden harjoitusten jälkeen – ”Tämä oli selvästi huonoin perjantaimme”

© Kuva: Getty Images

Bakussa ajettujen kahden ensimmäisen harjoituksen suurin puheenaihe oli Mercedes. Saksalaistallin vauhti oli pahasti kateissa. Lewis Hamilton oli kärkeä perässä noin sekunnin. Valtteri Bottas puolestaan peräti kaksi.

Tallissa ei pidätetä hengitystä vauhdin pikaiselle paranemiselle. Tallin insinööri Andrew Shovlin uskoo, että aika-ajosta on tulossa hallitsevalle mestarille todella vaikea.

– Tämä oli selvästi heikoin perjantaimme pitkään aikaan. Suurin ongelmamme oli vauhti nopealla kierroksella. Sen näkee jo tulostululla, olemme kaukana normaalista sijoituksistamme, Shovlin kommentoi PitPass-sivuston mukaan.

– Pitkät stinttimme näyttivät itseasiassa ihan kilpailukykyisiltä. Olimme Red Bullia perässä, mutta silti haastoetäisyydellä.

– Aiomme suorittaa kattavia testejä ennen aika-ajoa, jotta ymmärtäisimme ongelmaa. Mutta meillä on todella paljon löydettävää vauhdin suhteen, se on selvä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.