Mercedeksen on pakko tulla vahvempana Ranskaan – ”Emme ole sillä tasolla, jolla voitetaan mestaruuksia”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen ratatoimintojen johtaja Andrew Shovlin sanoo, ettei saksalaistalli ole tällä hetkellä riittävän kilpailukykyinen taistellakseen mestaruudesta Red Bullia vastaan.

Mercedes on saalistanut kahdesta edellisestä kilpailusta yhteensä vaivaiset seitsemän MM-pistettä ja Red Bullin etumatka valmistajien MM-sarjassa on tällä hetkellä 26 pistettä.

F1-sarjaa viime vuodet hallinnut saksalaistalli on sortunut harvinaisiin virheisiin tallinsa sekä kuljettajiensa osalta.

– Emme ole olleet tarpeeksi nopeita ja olemme tehneet virheitä. Tiedämme sen tason, jolla voitetaan mestaruuksia, emmekä ole tällä hetkellä siellä, sanoi Shovlin.

– Meillä on tiimi, autot ja kuljettajat jotka pystyvät voittamaan tämän, mutta meidän täytyy nyt olla rehellisiä ja kovia toisillemme seuraavien päivien aikana.

– Olemme käyneet tämän läpi ennenkin ja jokaisella kerralla olemme tulleet vahvempina takaisin ja aiomme tehdä sen Ranskassakin, naulasi Shovlin.

Shovlin kertoi vielä Azerbaidzhanin GP:n pettymyksestä, jossa heillä oli avaimet käsissään jopa kilpailun voittoon saakka. Max Verstappen keskeytti rengasrikosta aiheutuneeseen ulosajoon vain viisi kierrosta ennen ruutulippua.

Lewis Hamilton oli jo käytännössä ohittanut Sergio Perezin kilpailun uusintalähdössä, mutta britin osuttua vahingossa jarrubalanssin säätönappulaan, valui brittimestari leveäksi pudoten koko joukon viimeiseksi.

– Se oli äärimmäisen suuri pettymys ja lopetus viikonlopulle, mutta niin se onni vain heittelee joskus. Maxin epäonnen myötä olimme ylipäätään sellaisessa asemassa, pyöritteli Shovlin.

– Suurempi ongelma meillä on kuitenkin se, ettemme ole olleet kahdessa edellisessä kilpailussa tarpeeksi hyviä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille