Kimi Räikkönen taistelee Steiermarkin GP:ssä pisteistä. ”Jäämies” lähti kilpailuun poikkeavalla strategialla ja onnistui venyttämään stinttinsä pidemmäksi.

Suomalaiskuljettaja ei kuitenkaan onnistunut pitämään Ferrarin Charles Leclerciä takanaan varikkopysähdyksen jälkeen. Kaksikon kamppailu oli lähellä päätyä katastrofiin.

Leclerc ohitti suomalaiskuskin toisen sektorin alussa. Samalla Räikkönen leikkasi liian nopeasti Leclercin perään ja kaksikko osui toisiinsa hellästi DRS-suoran päätteeksi. Räikkösen etusiivestä lähti pala osuman seurauksena.

– Tuo idiootti osui minuun ja otti etusiivestäni palasen, Räikkönen kihisi radioon.

”Jäämies” oli osallisena samanlaisessa osumassa jo aiemmin tällä kaudella. Suomalainen ajoi huolimattomasti tallikaveri Antonio Giovinazzin perään Portugalin GP:ssä. Nyt Räikkönen ei kuitenkaan keskeyttänyt.