Uudet päivitykset autoonsa saanut Sebastian Vettel huomaa selvän parannuksen uudessa kilpurissaan – ”Tämä on selvä askel eteenpäin”

© Kuva: Getty Images

Uudet päivitykset Aston Martiniinsa saanut Sebastian Vettel tuntee olonsa ”paljon kotoisammaksi” uudessa kilpurissaan. Saksalainen peittosi tallikaverinsa Lance Strollin molemmissa harjoituksissa perjantaina.

Stroll testasi uusia päivityksiä jo Portugalin kisaviikonloppuna. Nyt uudet osat autoonsa saanut saksalainen sanoi, että Espanjan harjoitussessiot olivat toistaiseksi kauden parhaat tallille.

– Luonnollisesti tämä ratatyyppi on erilainen ja olosuhteet ovat omanlaisensa. Silti tunsin oloni paljon kotoisammaksi auton kyydissä. Huomasin selvää kehitystä, joten se on hyvä, Vettel kommento Motorsport.comille.

– Nyt pyrimme parantamaan koko pakettiamme tästä tilanteesta. Keskikasti on todella tiukka, joten jokainen pienikin löytö suoritustasomme nostamiseksi on voittoa meille.

Vettelin mukaan tallin tavoitteena on saada autonsa viimeiseen Q3-osioon iltapäivän aika-ajossa. Saksalainen kuitenkin ymmärtää tilanteen vaativuuden.

– Se on meidän tavoitteemme, mutta moni auto kamppailee samasta. Jos saamme kaiken menemään nappiin, niin uskon pystyvämme siihen.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille