”Uskomatonta nähdä heidän kehityksensä” – Hamilton varpaillaan perjantain kärkiajan jälkeen

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen Lewis Hamilton päätti perjantain vapaat harjoitukset päivän nopeimpana kuljettajana.

Brittimestari kertoi kuitenkin katselleensa tuloslistaa hämmästyneenä, sillä erot ovat todella pienet ja jopa 14 autoa mahtui toisessa harjoituksessa alle sekunnin päähän Hamiltonin parhaasta noteerauksesta.

– Uskomatonta nähdä McLarenin, Ferrarin ja Alpinen ottavan tuollaisia askelia, eikä vain Red Bullin. Se ehdottomasti lisää painetta meille, kertoi Hamilton.

– Näyttää todella tiukalta, mutta uskon meiltä ainakin löytyvän vielä hieman vauhtia. Ymmärrämme autoamme ja tiedämme mihin suuntaan balanssia täytyy viedä.

Hamilton kertoi, että auto käyttäytyi samalla tavalla kuin viikkoa aikaisemmin Portugalissa.

– Teimme pieniä muutoksia session aikana, mutta en tiedä muuttuiko se yhtään paremmaksi. Ainakin löysimme edes vähän jotain uutta, sanoi britti.

Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas oli ensimmäisten treenien nopein ja toisessa tilanne kääntyi toisinpäin. Hamilton myöntääkin, että koko nippu oli ehkä lähempänä kuin he osasivat odottaa.

– Kaikki tuntuvat olevan erittäin lähellä. Ferrari näytti todella vahvalta, mutta meidän täytyy vain keskittyä omaan tekemiseemme ja repiä siitä huomenna maksimi irti, pyöritteli Hamilton.

Espanjan GP:n kolmannet harjoitukset käynnistyvät klo 12:55 Suomen aikaa. Aika-ajot on vuorossa myöhemmin iltapäivällä klo 15:55. Koko viikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille