Upean kisan ajanut Sebastian Vettel koki ylimääräisiä sydämentykytyksiä Monacon GP:ssä – ”Se oli todella tiukkaa”

© Kuva: Getty Images

Aston Martinilla kaasutteleva Sebastian Vettel sai vihdoin ja viimein suuren onnistumisen tililleen, kun saksalainen onnistui tuomaan kilpurinsa viidentenä maaliin Monacon GP:ssä.

Vettel paljasti kilpailun jälkeen, että hieman pieleen menneen varikkokäynnin takia hänen ja AlphaTaurin Pierre Gaslyn välillä nähtiin tiukka ja ylimääräisiä sydämentykytyksiä tuottanut tilanne.

Mercedeksen Lewis Hamilton aloitti varikkorullianssin kärjen takana tulemalla ensimmäisenä varikolle kuudennelta sijalta. Gasly oli tässä vaiheessa viidentenä ja Vettel seitsemäntenä.

Vettel pysyi kolmikosta pisimään radalla ja onnistui kuluneilla pehmeän seoksen renkaillaan takomaan parempia aikoja kuin tuoreet kovat renkaat alleen laittaneet Gasly ja Hamilton.

– Teimme hyvää työtä ensimmäisellä stintillä, kun annoimme edellä ajavien autojen ajaa hieman karkuun ja kuroimme eron kiinni, kun sillä oli merkitystä, sanoi Vettel.

Vettel tuli kolme kierrosta Hamiltonia myöhemmin varikolle ja onnistui ohittamaan britin hienon strategisen pelin avulla. Nelinkertainen mestari ei kuitenkaan odottanut taistelevansa niin tiukasti Gaslyn kanssa varikolta ulostullessa.

– Meillä oli pientä ohjelmaa varikkokäynnillä ja meillä oli todella tiukkaa Pierren kanssa mennessämme mäkeä ylös. Luulen, että meillä molemmilla tuli ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Se oli tiukkaa kisaamista ja tietysti hienoa saada lopulta pisteitä kasaan, sanoi Vettel tyytyväisenä.

Vettel on aina ruutulipun nähdessään sijoittunut Monacossa vähintään viiden joukkoon, eikä statistiikka mennyt pilalle tälläkään kertaa. Saksalainen viihtyy Monacon kimuranteilla kaduilla joka kerta.

– Pidän tästä paikasta, tiivisti vanha mestari.

– Tiesin tänne tullessani, että pystyisimme tekemään jotakin.

– Saimme homman toimimaan ja molemmat autot pisteille, joten se oli vahva suoritus meiltä, sanoi Vettel.

Vettel saavutti viidennellä sijallaan koko kauden avauspisteensä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.