Pettymyksen aika-ajoissa kokenut Max Verstappen latasi täyslaidallisen Portimaon radan olosuhteista – ”En ole nauttinut yhdestäkään kierroksesta tänä viikonloppuna”

© Kuva: Getty Images

Kolmannesta lähtöruudusta Portugalin osakilpailuun lähtevä Max Verstappen ei ollut tyytyväinen suoritukseensa lauantain aika-ajossa. Hollantilainen valitti muiden kuljettajien ajotyylistään hänen viimeisellä aikakierroksella sekä Portimaon radan kunnosta.

Verstappen ajoi viimeisen session nopeimman aikakierroksen ensimmäisellä vedollaan. Kierros heitettiin lopulta roskakoriin, sillä pienen virheen takia hollantilainen ajautui radan ulkopuolelle rikkoen ratarajoja.

Verstappen uskoi pystyvänsä ajamaan samanlaisen ajan viimeisellä yrityksellään. 23-vuotias jäi lopulta Valtteri Bottaksen kärkiajasta neljä kymmenystä.

– Uskoin pystyväni tekemään samanlaisen kierroksen uudestaan. Olin vain kymmenyksen päässä, mutta sitten Aston Martin kurvasi eteeni viimeisellä sektorilla ja menetin kaiken aikani. Kaiken lisäksi hän sai minulta vielä vetoapua, Verstappen murahteli Motorsport.comin mukaan.

– Eipä sillä ole pahemmin väliä, viikonloppumme on ollut kaksijakoinen. En ole nauttinut yhdestäkään kierroksesta täällä radan kunnon takia.

– Radan rakenne sekä tyyli on todella hieno, mutta pitotasomme ei ole toivotulla tasolla. Tiedän, että kaikki kärsivät samasta, mutta minä en ainakaan nauti ajamisesta yhtään.

– Saa nähdä, mitä huomenna käy. Täällä on vaikea seurata toista autoa, mutta jos vauhtimme riittää, niin haastamme johtajia aivan varmasti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.