Mercedeksen luottoinsinööri paljastaa ratkaisevan tekijän F1-mestaruustaistossa – ”Hän voitti tämän kisan meille”

Mercedeksen ratapuolen insinööri Andrew Shovlinin mielestä Mercedeksen sekä Red Bullin povatussa huimassa mestaruustaistossa voittajan tulee ratkaisemaan Lewis Hamilton. Insinöörin mielestä brittikuskin laatu on selvästi kilpailijoitaan edellä.

Shovlinilta kysyttiin, mikä on ollut ratkaiseva tekijä alkukauden kilpailuissa Mercedeksen hyväksi. 47-vuotiaan mielestä se on ollut seitsenkertainen maailmanmestari.

– Tässä nyt ehkä hieman haljotaan hiuksia, mutta jos katsotaan Portugalin kilpailua, niin se oli Lewis, joka voitti sen meille. Hän putosi uusintalähdössä kolmanneksi, mutta hän ohitti kaksi kertaa ja hallitsi kilpailun tahtia sen jälkeen, Shovlin kommentoi GpFans-sivustolle.

– Autot ovat hyvin tasaväkisiä, joten Lewiksen loistavuus oli erona. Hän on niin taitava ohittamaan. Hän ei ylikuumenna renkaitaan yrittäessään jatkuvasti painostaa, vaan hän löytää aina täydellisen hetken iskeä. Hän on siinä parempi kuin kukaan muu.

Brittikuljettaja johtaa kuljettajien MM-taistoa kahdeksalla pisteellä. Hamilton on voittanut kaksi kilpailua kolmesta alkukaudella.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille