Max Verstappen yllättävissä vaikeuksissa – ”Vuoden vaikein viikonloppu tähän mennessä”

Max Verstappen uskoo kahden ajetun harjoituksen perusteella, ettei Red Bullilla ole lauantaina asiaa paalutaistoon.

Hollantilainen jäi torstain toisessa harjoituksessa neljänneksi, noin neljä kymmenystä nopeimman ajan kellottaneesta Ferrarin Charles Leclercistä.

Verstappen sanoikin heti harjoituksen jälkeen, että tämä näyttäisi olevan heidän hankalin viikonloppunsa tähän mennessä. Se onkin hieman yllättävää, sillä monet veikkasivat Monacon katuradan sopivan loistavasti Red Bullin ajokille.

– Olemme liian hitaita, totesi Verstappen jämäkästi.

– Emmekä vain hitusen, vaan aika paljon. Meidän täytyy todellakin löytää lisää vauhtia, sillä vaikka kaikilla oli ruuhkaa, niin pystyimme optimaalisista sektoriajoista laskemaan, että olemme runsaasti muita perässä, jatkoi hollantilainen.

Verstappenin vaikeudet välittyivät selkeästi myös tv-kuvissa ja hollantilaisen auto ei todellakaan näyttänyt helpolta ajaa.

– Se ei myöskään tuntunut hyvältä. Yleensä olen heti melko sinut auton kanssa ja pääsen helposti vauhtiin, mutta nyt vain kestää liian kauan, enkä pidä siitä, sanoi Verstappen.

– Vaikein viikonloppu tähän mennessä.

Red Bull -kuljettaja pani merkille Ferrarin autojen nopean vauhdin ja kertoi sen olevan melko yllättävää. Hollantilainen tosin lisäsi, että Ferrarin oleminen heidän edellään vain vahvistaa sitä tosiasiaa, ettei energiajuomajättien autot tällä hetkellä kulje Monacon kimurantilla katuradalla.

– Heillä meni kaikki hyvin ja meillä taas huonosti, joten siitä tulee jo melko iso ero. Onneksi huomenna on vapaapäivä ja voimme rauhassa katsoa asioita. Asioiden täytyy muuttua paljon, pyöritteli Verstappen harjoitusten jälkeen.

Verstappenin tallikaveri Sergio Perez jäi toisessa harjoituksessa vasta kahdeksanneksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004