Joutuuko Bottas jo alkukaudesta Hamiltonin siipimieheksi? – ”Ei ole mitään järkeä vielä puhua tuollaisesta”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen mukaan vielä on ehdottomasti liian aikaista puhua hänen osaltaan mestaruustaistelun hylkäämisestä.

Red Bull vaikuttaisi olevan todellinen haastaja Mercedekselle ja Bottas onkin kolmen kilpailun jälkeen jäänyt jo melko runsaasti jälkeen sarjan kärjessä nahistelevista Lewis Hamiltonista ja Max Verstappenista.

Vaikka kilpailusta onkin muodostumassa edellä mainitun kaksikon kiivas taisto, ei Bottas heitä silti omalta osaltaan vielä pyyhettä kehään, eikä ole ajatellut tekevänsä minkäänlaisia palveluksia tallitoverilleen mestaruustaistossa.

Suomalaiselta kysyttiin Espanjan GP:n alla, uskooko hän Mercedeksen pyytävän häntä jossain vaiheessa auttamaan tallikaveriaan.

– En ole siitä vielä yhtään huolissani. Tiedän eron olevan melko iso, mutta kausi on vasta alussa, ei ole mitään järkeä edes puhua tuollaisesta, naulasi Bottas.

Bottas pystyi edellisessä kilpailussa jo parempaan kuin kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussa, ajaen Mercedeksensä paalupaikalle. Kilpailussa vauhti ei kuitenkaan riittänyt ja tuloksena oli kolmas sija. Suomalainen ei tosin Portugalissakaan saanut ehjää kisaa, sillä Bottasta hidasti Mercedekseen iskenyt sensoriongelma.

– En ole saanut vielä yhtään puhdasta kisaa, sillä jokaisessa on ollut jotain. Kolaria, ongelmia varikolla ja niin pois päin, sanoi nastolalainen.

– Tahtoisin vain puhtaan kisan, jossa taistella voitosta. Se tulee olemaan eeppinen taisto ja olen siihen ehdottomasti valmis.

Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa neljäntenä, 32 pistettä tallikaveriaan Lewis Hamiltonia perässä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille