Perjantain toinen harjoitus on ajettu Imolassa. Session nopeimman ajan kellotti aamun tapaan Valtteri Bottas. Suomalaiskuljettaja tykitti tulostaululle ajan 1:15.551. Bottaksen aika syntyi medium-seoksella.

Tallikaveri Lewis Hamilton seurasi vain sadasosan perästä. Brittikuskin aika ajettiin pehmeimmällä seoksella. Alle kymmenyksen Bottaksestä pääsi myös Pierre Gasly. Viime vuonna Imolan aika-ajoissa loistanut ranskalainen jäi vain kahdeksan sadasosaa Bottaksen hopeanuolesta.

Ferrarin iltapäivä oli mainio aina viime minuuteille saakka. Carlos Sainz sekä Charles Leclerc miehittivät sijoja neljä ja viisi, mutta monacolaisen päivä päättyi rengasvalliin. Leclerc menetti nopealla kierroksella autonsa hallinnan ja ajoi suoraan seinään.

Leclerc selvisi vammoitta, mutta samaa ei voi sanoa miehen kilpurista. Ferrarilla on pitkä ilta edessään, jotta auto saadaan parsittua kasaan.

Myös Max Verstappen jätti leikin kesken ennenaikaisesti. Hollantilainen keskeytti vajaan 10 minuutin jälkeen tekniseen vikaan, eikä palannut enää radalle.

Kimi Räikkönen oli harjoituksissa sijalla 17. Tallikaveri Antonio Giovinazzi löytyi kymmenen parhaan joukosta yhdeksäntenä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
🏁 TOP TEN: FP2 🏁

Bottas
Hamilton
Gasly
Sainz
Leclerc
Perez
Tsunoda
Norris
Giovinazzi
Stroll (📸)

#ImolaGP 🇮🇹 #F1