Kimi Räikkönen pääsi keskustelemaan videon välityksellä yhden superfaninsa kanssa Imolan kisaviikonloppuna. Miehellä oli kerrottava tarina, jossa suomalainen pelasti hänen henkensä ajamalla vuoden 2007 maailmanmestariksi.

– Kimi, haluaisin vain sanoa, että sinä pelastiti henkeni vuonna 2007. Olin sairaalassa sydänleikkauksesa tuolloin ja sinun mestaruutesi sekä ajamisesi olivat todella tärkeitä minulla ja minun jaksamiselleni, joten kiitos Kimi, mies kertoi videolla.

– Eiei kiitos itsellesi, voisinpa ottaa kaiken kunnian lääkäreilt jotka sinua auttoivat, mutta jos ajamiseni oli avuksi, niin se on mahtavaa, Räikkönen vastasi hymyssä suin.

– Totta puhuen minulla sain myös sydänkohtauksen kilpailun takia, mies vastasi nauraen.

– Ah, joten ehkä ajamiseni ei ollutkaan niin avuliasta, Räikkönen naurahti saadessaan ympärillään olevat myös nauramaan kommentille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.