George Russell osoitti suoraselkäisyyttään – Esitti julkisen anteeksipyynnön teoistaan

© Kuva: Getty Images

Williams-kuljettaja George Russell julkaisi sosiaalisessa mediassa julkisen anteeksipyynnön kolaristaan ja sen jälkeisestä toiminnastaan.

Russell kolaroi Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottaksen kanssa Emilia-Romagnan GP:ssä, joka johti molempien kuljettajien rajuun ulosajoon. Tilanteen jälkeen Russell kiehui ja solvasi kovasanaisesti suomalaista ja jatkoi sanaista pöllyttämistä myös haastattelupisteessä.

Yleensä hyväkäytöksinen ja kohtelias britti julkaisikin twitter-tilillään eilen illalla julkisen anteeksipyynnön, jossa pahoitteli toimintaansa tilanteessa.

– Eilinen ei ollut yksi ylpeimmistä päivistäni. Tiesin meillä olevan yksi kauden parhaimmista mahdollisuuksistamme saalistaa pisteitä, varsinkin niiden merkatessa meille tällä hetkellä todella paljon, kirjoitti Russell

Russell kirjoitti myös, että joskus riskejä on vain otettava, eikä se tällä kertaa kannattanut ja kantaakin tilanteesta täyden vastuun.

– Saatuani hetken aikaa pohtia tapahtumia, tiedän, että olisin voinut hoitaa tilanteen paljon paremmin. Tunteet voivat käydä hetkessä kuumana ja eilen omat tunteeni ottivat minusta vallan, kertoi britti.

– Pyydän anteeksi Valtterilta, talliltani ja kaikilta, jotka ovat paheksuneet toimintaani. En ole tuollainen oikeasti ja odotan jatkossa itseltäni yhtä paljon enemmän kuin muut odottavat minulta.

Mercedekseltä ensi kaudeksi paikkaa tavoitteleva Russell kertoo myös oppineen läksynsä ja tulevansa vahvempana seuraavaan osakilpailuun Portugalissa.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004