F1-kausi pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna Bahrainin osakilpailulla.

Ykkössuosikki kuljettajien mestaruuden voittajaksi on tuttu mies: Lewis Hamilton. Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa Hamiltonin mestaruudesta kertoimen 1.69. Toiseksi todennäköisimpänä mestarina peliyhtiö pitää Max Verstappenia, jonka mestaruuskerroin on 3.3. Valtteri Bottasin mestaruuskerroin on 15.00 ja Kimi Räikkösen tuhti 501.00.

Yhtä lailla tallien välienselvittelyssä ykkössuosikki on jälleen kerran Mercedes. Sen mestaruuskerroin on 1.45. Red Bull tulee hyvänä kakkosena (kerroin 3.40). Jos Räikkösen Alfa Romeo voittaisi merkkimestaruuden, siitä hyvästä saisi tällä hetkellä kertoimen 2001.00.

Peliyhtiön sivuilta löytyy myös mielenkiintoinen kohde Hamiltonin ja Bottasin välisestä erosta. Kohteen nimi on: kuinka monella pisteellä Bottas häviää Hamiltonille tällä kaudella? Se antaa samalla osviittaa siitä, miten NordicBet arvioi kaksikon väliset voimasuhteet tällä kaudella.

Arvio ei ole suomalaisittain kovin mairitteleva, sillä matalin kerroin (2.40) annetaan sille, että Bottas häviää Hamiltonille peräti 101-150 pisteellä. Toiseksi matalin kerroin (2.62) annetaan sille, että Bottas häviää tallikaverilleen yli 150 pisteellä.