Lewis Hamilton ei ole päättänyt uransa jatkosta tämän kauden jälkeen – ”En aio luovuttaa kovan paikan tullen”

© Kuva: Getty Images

Kahdeksatta maailmanmestaruuttaan jahtaava Lewis Hamilton ei näe kauden 2021 olevan hänen viimeisensä F1-sarjassa. Britti solmi vain vuoden sopimuksen Mercedeksen kanssa tammikuussa.

Tämä käynnisti huhumyllyn britin vetäytymisestä F1-sarjasta, varsinkin ottaen huomioon ensi kauden suuret sääntömuutokset. Hamilton totesi kuitenkin torstain mediapäivänä, että 36-vuotias ei ajattele eläköitymistä.

– Tulevat sääntömuutokset ovat jännittäviä ja odotan niitä innolla. En tunne olevani urani päätöksessä, mutta seuraavat kahdeksan kuukautta määrävät jatkoni. Itse en kuitenkaan näe lopettavani, mutta ei sitä koskaan tiedä, Hamilton kommentoi Autosportille.

– Minun päätökseni ei ole kytköksissä maailmanmestaruuksiin. Minä en luovuta silloin, kun asiat menevät huonosti.

– Minä olen sitoutunut F1-sarjaan. Olen ylpeä niistä askeleista, mitä olemme ottaneet. Rakastana työtäni. Sanoin juuri tänään ”Bonolle” (Hamiltonin kisainsinööri Peter Bonnington), että en ole ollut näin innoissani kisaamisesta pitkään aikaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.