Huhu: Ferrarin tallipäällikkö lähtökuopissa jo ennen kauden alkua

© Kuva: Getty Images

Tuoreiden huhujen mukaan Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto olisi saamassa lähtöpassit nykyisestä pestistään jo ennen kauden aloittavaa Bahrainin GP:tä, uutisoi thejudge.com.

Huhut lähtivät liikkeelle, kun Ferrarin GT-kuljettaja Josef Kral puhui asiaan liittyen hänen omalla Youtube-kanavallaan julkaistulla videolla, joka on myöhemmin käyty muokkaamassa yksityiseksi, eikä näin ollen enää muiden nähtävissä.

Kralin mukaan Binotton potkuista on tehty jo päätös, ja tässä vaiheessa odotetaan enää, kuinka kilpailukykyinen Ferrarin tämän kauden SF-21 -kilpuri on. Tällä Kral tarkoittaa, että mikäli Ferrari on onnistunut karmean viime kauden jälkeen rakentamaan kilpailukykyisen auton, niin tällaisessa tilanteessa Binottolle annettaisiin ”kunniakkaat” jäähyväiset, jossa sveitsiläistä kiiteltäisiin hyvän auton sekä tiimin kasaamisesta.

Binotto kertoi viime viikolla hänen olevan vähemmän paikan päällä tämän kauden F1-kilpailuissa. Maranellon jättiläisillä olisi myös looginen korvaaja tarjolla, sillä Laurent Mekiesin kerrottiin ottavan tallipäällikön tehtävät haltuun viikonloppuina, joissa Binotto ei ole paikan päällä. Hän on toiminut useissa tehtävissä uransa aikana, viimeisimpänä Ferrarin urheilujohtajana.

F1-toimittaja Serhan Acar puolestaan kertoi Twitter-tilillään Binottolla olevan jo mahdollisesti uusi työpaikka tiedossa, mikäli potkut toteutuu. Hän liittyisi FIA:n kansainvälisen moottoriurheiluneuvoston jäseneksi, edustaen Ferraria. Pestin tarkoituksena olisi ilmeisesti estää Binottoa liittymästä esimerkiksi Red Bullin tai Mercedeksen tiimiin, sillä häntä pidetään yleisesti yhtenä parhaista insinööreistä moottoriurheilumaailman huipulla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.