Tallipäällikkö innoissaan uudesta haasteesta – ”Tämä on todella merkittävä askel”

© Kuva: Getty Images

Maanantai-aamuna tulleen varmistuksen myötä Red Bull ottaa kauden 2021 jälkeen Hondan F1-moottoriprojektin hallintaansa. Taustalla oli viime viikolla pidetty F1-komission kokous, jossa päätettiin moottorikehityksen jäädyttämisestä kaudesta 2022 alkaen.

Honda vetäytyy F1-sarjasta tulevan kauden päätteeksi ja tallipäällikkö Christian Horner onkin erittäin mielissään osapuolten sopimasta järjestelystä.

– Olimme ymmärrettävästi todella pettyneitä silloin, kun Honda ilmoitti vetäytymisestään, sillä mielestämme yhteistyömme oli alusta alkaen menestyksekästä. Olemme kuitenkin äärettömän kiitollisia, että saimme tämän uuden järjestelyn onnistumaan, kertoi Horner tallinsa tiedotteessa.

Horner kertoi tämän olevan todella merkittävä askel koko konsernin historiassa. Talli keskittyykin jo moottoripajansa tulevaan toimintaan ja teknologiakeskuksen laajennukseen. 47-vuotias britti lisäsi vielä loppuun, että vaikka talli panostaa jo runsaasti tulevaan, keskittyvät he silti täysillä myös lopettaakseen Hondan tarinan menestyksekkäästi F1-sarjan virallisena moottoritoimittajana.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.