McLaren-pomo innoissaan Ferrarin uudesta F1-kuskista – ”Kaikki edellytykset kärkitason kuljettajaksi”

© Kuva: Getty Images

McLarenin tallipomo Andreas Seidl uskoo Ferrarille siirtyvän Carlos Sainzin yltävän vielä aikanaan aivan F1-sarjan kirkkaimmalle huipulle.

Red Bullilla ja Renault’lla tärkeää kokemusta autourheilun kuninkuusluokan lainalaisuuksista kerännyt espanjalainen nousi aivan uudella tasolle McLarenilla.

Rallilegenda Carlos Sainz Seniorin poika loisti toistuvasti vahvoilla ajoesityksillä brittitallin laitteistolla. Näytöt olivat niin vahvoja, että mies rekrytoitiin ensi kaudeksi formuloiden kuuluisimman valmistajan Ferrarin riveihin.

Vaatimustaso on Maranellon palveluksessa tunnetusti äärimmäisen kova. Sainz on haasteeseen kuitenkin enemmän kuin valmis, uskoo Seidl.

– Hänellä on kaikki edellytykset nousta kärkitason F1-kuskiksi. En ollut koskaan työskennellyt aiemmin Carlosin kanssa ennen viime vuotta. Kaikista vakuuttavinta minulle oli se, kuinka hän lähestyi kisaviikonloppuja ja keskittyi niihin. Hän on todella vahva riskin ja palkinnon välisen tasapainon löytämisessä, McLaren-johtaja hehkutti Racefans-julkaisulle.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.