Valtteri Bottakselta yllättävä vastaus kauden suuremmaksi kehityskohdaksi – ”Opin tänä vuonna paljon ajamisesta sekä itsestäni”

© Kuva: Getty Images

Lauantaisin viime kaudella loistaneen Valtteri Bottaksen mukaan suomalainen kehittyi kauden aikana kisavauhdissa. Bottas jäi tallikaveristaan Lewis Hamiltonista pistetaulukossa lopulta yli 120 pistettä.

Tästä huolimatta Bottaksen mielestä hänen vauhtinsa sunnuntaina oli osa-alue, missä 31-vuotias otti suurimman harppauksen eteenpäin.

– Lauantaisin vauhti oli todella tasaista minun ja Lewiksen välillä. Saimme hyviä kamppailuja myös muiden kuljettajien kanssa, Bottas kertoo RaceFans-sivustolle.

– Sunnuntaina hän oli yleensä nopeampi, se näkyy pisteissämme. Mutta en voi silti sanoa, että aika-ajot olivat suurin kehityskohtani.

– Minusta itse asiassa sunnuntain kisavauhti oli edellisiin vuosiin verrattuna paljon parempaa. Mutta luonnollisesti parannettavaa jäi.

– Opin tänä vuonna paljon ajamisesta sekä itsestäni. Aion muovata oppimani asiat voimaksi, minkä avulla yritän ensi kaudella uudestaa, Bottas päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.