Daniel Ricciardo raivostui Bahrainin painajaiskolarilla mässäilystä – ”F1 voi painua v*ttuun!”

© Kuva: Getty Images

Renault’n F1-kuski Daniel Ricciardo tulistui pahemman kerran tavasta, jolla Bahrainin kisan TV-lähetyksessä näytettiin Romain Grosjeanin karmaisevaa ulosajoa.

Sakhirin osakilpailussa sunnuntaina nähtiin kenties järkyttävin kolari F1-sarjassa vuosikausiin.

Haasin ranskalaiskuski Grosjean suistui autoltaan radalta ja törmäsi täydestä vauhdista seinään. Seurauksena oli karmea tälli, jossa auto räjähti liekkeihin ja katkesi keskeltä kahtia.

Kuin ihmeen kaupalla Grosjean selvisi liekehtivästä autostaan omin voimin ulos selviten kolarista ilmeisen ehjin nahoin. Myöhemmin miehen vahvistettiin kärsineen tilanteessa vain hieman palovammoja.

Vaikka Ricciardo antoikin tunnustusta FIA:n pelastusjoukoille ripeästä toiminnasta, ei hän ollut lainkaan yhtä tyytyväinen F1-sarjan tapaan lähestyä onnettomuutta.

– Ollakseni rehellinen, en halua kommentoida juurikaan itse kisaa. Haluan vain ilmaista kuinka vihainen olen F1:lle. Se tapa, jolla he päättivät näyttää Romainin onnettomuuden uudelleen ja uudelleen. Kaikki, mitä halusimme tietää oli vain se oliko hän kunnossa. Meidän ei olisi tarvinnut nähdä jokaista kuvakulmaa törmäyksestä, australialainen ärähti.

– Hänen perheensä oli vain katsottava sitä. Haluaisin käyttää karkeampikin sanoja. Tämä on vain niin häpeilemätöntä. Minua ällötti se tapa, jolla he näyttivät sen. Kuin kyseessä olisi vain peli ja pelkkää viihdettä, Ricciardo taivasteli.

– Jos ollaan rehellisiä, minun puolestani he kaikki (F1) voivat painua vittuun, Renault-pilotti latasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.