Schumacher: tämä mies on nyt ykkösvaihtoehto Red Bullin uudeksi F1-kuskiksi

© Kuva: Getty Images

Entisen F1-kuljettajan Ralf Schumacherin mielestä Nico Hülkenberg olisi selkein vaihtoehto Red Bullin uudeksi kuskiksi heikosti esiintyneen Alex Albonin tilalle.

Vielä viime vuonna 23-vuotias Albon palkittiin vuoden parhaana F1-tulokkaana. Tällä kaudella otteet ovat kuitenkin olleet valitettavasti jotain aivan muuta.

Brittiläis-thaimaalaisen kuskilupauksen tulokset ovat ailahdelleet suuntaan ja toiseen, eikä hän ole onnistunut pitämään viime kauden tasostaan kiinni. Suoritukset ovat olleet niin kehnoja, että mediassa on alettu jo spekuloida nuorukaisen potkuilla menestysnälkäisestä Red Bullin tallista.

Viime aikoina taitojaan Racing Pointin tuuraajakuskina esittelemään päässyt saksalaiskonkari Hülkenberg on ollut vahvasti esillä siirtohuhuissa. Schumacherin mukaan mies olisi loistava valinta energiajuomayhtiölle.

– Max (Verstappen) ja Nico tulevat hyvin toimeen keskenään. Uskon hänen olevan ykkösvaihtoehto Red Bullille monista syistä. Red Bull ei ensinnäkään tarvitse rahaa. Toisekseen, heillä on ollut vaikeuksia murtautua saksalaisille markkinoille. Tunnettu saksalainen nimi, kuten Hülkenberg olisi looginen askel Red Bullille, F1-veteraani arvioi Sky Sportsille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.