Ryöpytykseen loukkaavasta radioviestistä joutunut Max Verstappen vähät välittää kritiikistä – ”Ei ole minun ongelmani”

© Kuva: Getty Images

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen on joutunut kritisoinnin kohteeksi tuoreiden radiokommenttiensa takia. Hollantilainen käytti loukkaavaa termiä kuvaillessaan kanssakuljettaja Lance Strollin ajamista kaksikon kolaroidessa toisissa vapaissa harjoituksissa.

– Onko hän v*ttu sokea? Mitä v*ttua hän yrittää, ei hyvää päivää mikä retardi, Verstappen laukoi tiimiradioon osuman sattuessa.

Verstappen joutui pulaan käyttäessään retardi-termiä Strollista. Suuri osa kannattajakunnasta piti solvausta loukkaavana. Kun Verstappenilta kysyttiin tilanteesta, oli vastaus totuttua hollantilaista.

– Se ei ole minun ongelmani, Verstappen kommentoi Motorsport.comin mukaan.

Verstappen kutsui Strollia myös mongooliksi. Hollantilaisen omaperäinen kielenkäyttö on joutunut tutkintaan myös aiemmin vuonna 2017. Silloin Verstappen kutsui kilpailutuomari Gary Connellya myös mongooliksi.

Kumpikaan kuljettaja ei saanut tilanteesta rangaistusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.