Kimi Räikkönen avasi odotetun jatkosopimuksen taustoja – ”Jäämies” kommentoi myös ensi kauden odotuksiaan

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen jatko F1-sarjassa varmistui aiemmin perjantaina, kun Alfa Romeo julkisti sopimukset suomalaiselle sekä tallikaveri Antonio Giovinazzille. Ensi kausi tulee olemaan kaksikon kolmas yhteinen vuosi tallissa.

Räikkösen jatkoa on huhuttu jo viikkoja. Suomalainen kuitenkin allekirjoitti sopimuksen vasta eilen. Myös Sergio Pereziä kaavailtiin sveitsiläistallin rattiin, mutta lopulta Alfa päätyi tuttuun ja turvalliseen.

– Päätöksen tekeminen ei ollut vaikeaa, Räikkönen aloittaa Motorsport.comin haastattelussa.

– Mutta meillä ei ole mitää varmistettavaa ennen kuin sopimus on allekirjoitettu. Laitoin nimen paperiin teoriassa eilen. Ja te jatkatte kysymistä tulevaisuudestani. Jos minulla ei ole sopimusta allekirjoitettuna, niin en voi alkaa valehtelemaankaan.

– Mutta päätös ei ollut vaikea. Toki tallin sekä minun puoleltani löytyy asioita, mitä meidän piti ottaa huomioon. Mutta lopulta se kaikki kävi järkeen minun sekä heidän osaltaan. Kun aloimme keskustelemaan asiasta, niin kaikki hoitui nopeasti. Neuvottelut olivat todella suoraviivaiset.

Räikkönen kommentoi myös toiveitaan kaudelle 2021.

– Toivottavasti suoriudumme paljon paremmin ensi kaudella. Luonnollisesti kukaan tallin sisällä ei ole tyytyväinen suorituksiimme.

– Tavoite on kehittyä, mutta mikään ei ole varmaa. Meidän täytyy vain hoitaa työmme paremmin ja toivottavasti olemme lähempänä haluamaamme ensi vuonna, suomalainen päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.