Haas-pomolta suora viesti kuljettajilleen – ”Kevinin sekä Romainin kannattaa katsoa muita vaihtoehtoja”

© Kuva: Getty Images

Haasin kuljettajatilanne kaudelle 2021 on täysin auki. Amerikkalaistalli ei ole varmistanut yhtäkään kuljettajaa kilpurinsa rattiin ensi kaudeksi, mikä on herättänyt spekulointia useasta vaihtoehdosta.

Ensimmäiseksi nimeksi on nostettu esille Ferrarin juniorikuljettaja Callum Ilott. Haasin kytkökset Ferrarin kanssa kävisivät Ilottin kautta järkeen, mutta tilanne ei ole läpihuuto. Myös paikkansa menettänyttä Sergio Péreziä on huhuttu yhdeksi Haasin kuskiksi.

Tallipäällikkö Günther Steiner ei ole suostunut julkistamaan tallin suunnitelmia kuljettajien osalta, mutta keskusteluja eri tahojen kanssa on käyty. Italialainen on myös kehottanut tallin pitkäaikaiskuljettajia Kevin Magnussenia sekä Romain Grosjeania katsomaan muita jatkoa ajatellen.

– En olisi vihainen, jos he keskustelisivat muiden tallien kanssa, Steiner kommentoi Motorsport-Totalille.

– Jos olisimme tehneet päätöksen, he tietäisivät siitä jo, he ansaitsevat sen. Yleensä olemme olleet nopeampia näiden päätösten kanssa.

– En kuitenkaan usko, että Romain tai Kevin istuvat vain kotona odottamassa puhelinsoittoa. Heidän kannattaa katsoa muita vaihtoehtoja, näin me ainakin teemme.

– Niin kuin sanoin, kaikkien tulisi tehdä sitä nyt, kysellä mahdollisuuksista tulevaisuudessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.