F1-kuskilta kova väite Alpha Taurista: ”Voi päihittää Ferrarin MM-taistossa”

© Kuva: Getty Images

Pierre Gasly uskoo Alpha Taurin voivan voittaa jopa Ferrarin tämän kauden mestaruustaistelussa.

Viime vuonna Red Bullilta takaisin energiajuomayhtiön kakkostalliin alennettu Gasly on ollut lähiaikoina vahvassa vireessä. Nuorukaisen kyyti on ollut niin vahvaa, että hänelle on povattu mediassa jopa uutta ylennystä takaisin työantajansa kärkijoukkoihin.

Italian osakilpailun voittaneen Gaslyn kilpurin suorituskyky on ollut vakuuttavaa ja ranskalaisen itseluottamus on ymmärrettävän korkealla. Nyt katse on suunnattu jo sarjan kärkikolmikkoon vuosikausia kuuluneen Ferrarin kaatamisessa.

– Voimme päihittää Ferrarin tämän vuoden valmistajien mestaruuskamppailussa. Tiedämme heidän olevan seuraava talli edessämme ja siksi heidän pitäisi ollakin tähtäimessämme. Se (Ferrarin voittaminen) ei tule olemaan helppoa, mutta sen pitäisi olla tavoitteemme, kuskilupaus linjasi Autosportin haastattelussa.

Ferrari on MM-sarjataulukossa parhaillaan kuudennella sijalla 80 pisteellä. Alpha Tauri on seitsemäntenä vain 14 pistettä italialaisia jäljessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.