Daniel Ricciardon mukaan Red Bull -kuljettajien suureen eroon on simppeli syy – ”Hän on vain yksi parhaista, ei siihen ole muuta syytä”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin kuljettajakaksikon välisen eron syytä on spekuloitu läpi kauden. Max Verstappen on pessyt Alex Albonilla lattiaa toistuvasti joka sessiossa. Joidenkin mielestä talli keskittyy liikaa hollantilaiseen virtuoosiin, minkä takia Verstappenin autosta löytyisi enemmän tehoa. Entisen Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardon mielestä syy on kuitenkin simppelimpi.

– Silloin, kun minä ajoin siellä, niin ei auton asetuksilla ollut suurta merkitystä, aussi kommentoi GpBlog-sivuston mukaan.

– Ei Max tehnyt kilpurilleen mitään erilaista, toki auto voi olla vaikeammin ajettava nyt, mutta fakta on vain se, että hän on pirun hyvä kuljettaja. Ei siihen oikein ole suurempaa syytä.

– Se on varmasti vaikeaa nuorille kuljettajille. Hän on niin hyvä, meidän ei pitäisi aliarvioida häntä. Alexin sekä Pierren (Gaslyn) täytyy olla henkisesti valmiita ajamaan Maxia vastaan, se ei ole helppoa, Ricciardo päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.