Valtteri Bottas jälleen harjoitusten nopein – Red Bullit kaukana kärjestä

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas oli jo toistamiseen Venäjän vapaiden harjoitusten nopein perjantai-iltapäivällä. Suomalainen jatkoi siitä, mihin aamulla jäi, ja ajoi session nopeimman ajan jättäen muut autot taakseensa. Suomalaisen aika oli lopulta 1:33,519.

Suomalaisen tallikaveri Lewis Hamilton petrasi aamupäivän suoritustaan ajamalla toiseksi. Britti jäi ensimmäisissä harjoituksissa vasta sijalle 19, mutta oli iltapäivällä jo Bottaksen kannassa kiinni.

Hopeanuolia seurasi koko perjantain loistanut Daniel Ricciardo. Aussi metsästää ensimmäistä palkintosijaansa sitten vuoden 2018 Monacon osakilpailun. Vauhtia tuntuu ainakin Renault’ssa riittävän, vaikka ero Bottakseen venyikin sekunnin mittaiseksi.

Uusia osia testaavat McLarenit seurasivat Ricciardoa. Aamulla takasiipensä tuhonnut Carlos Sainz nappasi neljännen sijan tallikaverinsa Lando Norriksen edestä vain kymmenyksellä.

Red Bull -kaksikon vauhti on jättänyt toivomisen varaa. Max Verstappen on jäänyt molemmissa päivän sessioissa yli sekunnin kärkiajasta. Iltapäivällä hollantilainen valitti autonsa ohjattavuudesta, mikä ilmeni radalla pyörähdyksenä. Verstappenin tallitoveri Alex Albon oli myös ongelmissa. Viime kilpailussa ensimmäisen palkintosijansa napannut thaikuljettaja oli vasta sijalla 12.

Kimi Räikkönen nousi yhden sijoituksen aamun harjoituksista. ”Jäämies” peittosi tallikaverinsa Antonio Giovinazzin ja jäi vain kolme kymmenystä Sebastian Vettelin ajasta.

FP2 tulokset. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.