Red Bull valotti suunnitelmiaan ensi vuoden F1-kuskikokoonpanostaan

© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö Christian Horner vahvisti Red Bullin F1-tallin aikovan jatkaa ensi vuonna samoilla kuljettajilla.

Kuten kaikkien kärkitallien ympärillä, on Red Bullinkin tulevan kuskikokoonpanon koostumuksesta liikkunut monenmoista huhua.

Energiajuomayhtiön riveihin huhuttiin vuoden mittaan jopa Valtteri Bottasta ja Sebastian Vetteliä. Hurjista spekulaatioista huolimatta Red Bull on kuitenkin jatkamassa Max Verstappenin ja Alex Albonin kanssa.

– Aikeissamme on pitää kiinni Alexista. Hän tekee hyvää työtä. Hänen on vain rakennettava sellaisia suorituksia, jollaisia hän tarjoili Mugellossa ja jatkaa samaan malliin, Horner kertoi medialle Sotshissa, Venäjällä.

– Aiomme ehdottomasti pitää kiinni nykyisistä kuskeistamme. Alex on mieluisin valintamme. Tietenkin on oltava viime kädessä tietoisia siitä, mitä muitakin vaihtoehtoja on tarjolla. On kuitenkin ehdottomasti todennäköisintä, että pidämme nykyisen kuskikokoonpanomme, tallijehu korosti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.