Q1: Valtteri Bottas kruisaili session nopeimman kierroksen – Kimi Räikkönen jäi joukon hännille

© Kuva: Getty Images

Q1-osio on saatu päätökseen Sotshissa. Suomalaisittain sessio oli kaksijakoinen. Tulostaulun huipulta löytyi Valtteri Bottas, suomalainen ajoi ehjän kierroksen, mikä riitti peittoamaan tallikaveri Lewis Hamiltonin yli kolmella kymmenyksellä.

Joukon viimeisenä löytyi ikävä kyllä Kimi Räikkönen. Suomalainen teki virheen viimeisellä yrityksellään jo toisessa mutkassa, mikä tuhosi ”jäämiehen” mahdollisuudeet päästä jatkoon.

Hopeanuolten takana nähtiin kiivasta taistelua kolmannesta sijasta. Lopulta paikan nappasi Alpha Taurin Daniil Kvjat. Rataolosuhteet paranivat selvästi session edetessä mikä hyödytti Kvjatia sekä Esteban Oconia. Ranskalainen nousi sijalta 16 aina neljänneksi asti.

Red Bullin vauhti on ollut huolestuttavaa läpi viikonlopun. Energiajuomatalli on ollut yli sekunnin Mercedestä perässä ja nyt näyttää siltä, että vauhti ei riitä edes toiseen riviin. Max Verstappen oli lopulta viides ja Alex Albon 11.

Ferrari-kuljettajat selvisivät jatkoon hiuskarvan varassa. Kaksikko löytyi sijoilta 14 ja 15. George Russell ajoi jälleen loistavasti kilpurinsa toiseen osioon. Tämä oli jo neljäs kerta, kun nuori britti hinaa Williamsinsa jatkoon ensimmäisestä osiosta.

Q1-tulokset. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.