Mercedes-kaksikko oli totuttuun tapaan toisten vapaiden harjoitusten nopein Italiassa. Tällä kertaa Lewis Hamilton nappasi kärkiajan kellottamalla 1:20.192. Aamupäivän nopein Valtteri Bottas jäi brittikuljettajasta vain kaksi kymmenystä.

McLarenin Lando Norris seurasi hopeanuolia kolmantena. Norris jäi kuitenkin kärkiajasta lähes yhdeksän kymmenystä. Aivan britin kintereillä oli Pierre Gasly. Ranskalainen onnistui jättämään taakseen vanhan tallikaverinsa Max Verstappenin.

Kärkiviisikkoa seurasi Carlos Sainz, Daniil Kvjat sekä Lance Stroll. Racing Point -kuljettajat eivät pystyneet haastamaan McLarenia tai Alpha Tauria. Koko session ongelmissa ollut Charles Leclerc oli yhdeksäs. Monacolainen lähetti suoraa palautetta tallilleen auton suorituskyvystä.

– Autoa on niin hankala ajaa, Leclerc sätti tiimiradioon ajaessaan ulos radalta.

Tallikaveri Sebastia Vettel oli myös ongelmissa. Saksalainen pyörähti kertaalleen, eikä selvästikkään ollut sinut autonsa kanssa. Saksalainen jäi puolitoista sekuntia kärjestä ja oli sijalla 12.

Kimi Räikkösen sessio alkoi lupaavasti. Aluksi näytti, että suomalaisella olis ollut hyvää vauhtia, mutta lopputulos jäi vaisuksi. Jäämies oli lopulta 17.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
🏁 FP2 CLASSIFICATION 🏁

Mercedes lead the way, with Norris and Gasly next in line 💪

#ItalianGP 🇮🇹 #F1