Lewis Hamiltonin voittoennätys aiheuttaa sekavia tunteita varikolla – ”Olen surullinen, sillä Michael on sankarini”

© Kuva: Getty Images

Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel myönsi torstaina tuntevansa sekavia tunteita ajatuksesta, että Lewis Hamilton tasoittaisi Michael Schumacherin voittoennätyksen Venäjän GP:ssä. Saksalaisen mukaan Hamiltonin menestys on kuitenkin ”täysin ansaittua”.

Britti tasoittaisi Schumacherin 91 GP-voittoa sunnuntaina, jos hän onnistuisi ohittamaan ruutulipun ensimmäisenä. Vettel on kaikkien aikojen voittotilastossa sijalla kolme 53 voitolla. Saksalaisen suurin sankari on aina ollut Schumacher.

– Hänen voittolukemansa on aina tuntunut mahdottomalta tavoittaa, Vettel sanoi puhuessaan saksalaisen voittoennätyksestä Autosportille.

– Seuratessani viime vuotta sekä hänen viime aikaisia tuloksiaan, oli selvää että se olisi vain ajan kysymys, milloin hän saavuttaisi Michaelin.

– Toisaalta tulen varmasti olemaan surullinen, Michael on aina ollut suurin sankarini. Mutta toisaalta olen erittäin iloinen Lewiksen puolesta. Hän ansaitsee kaiken menestyksen, mitä hän saa.

– Joten minulla on aika sekavat tunteet asiasta. Toki olen kaukana siitä tapahtumasta.

Edellisen kerran voittoennätys rikottiin Schumacherin toimesta vuonna 2001. Silloin saksalainen rikkoi Alain Prostin 51 voiton ennätyksen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.