Kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on lähellä jatkosopimusta Mercedeksen kanssa, uutisoi brittilehti DailyMail. Britti on ajanut saksalaistallin nimissä vuodesta 2013 lähtien ja voittanut hopeanuolten kanssa viisi maailmanmestaruutta.

Mailin toimittaja Jonathan McEvoyn mukaan sopimuksen varmistuminen on lähellä. Lähteiden mukaan Hamiltonin sopimuksen arvo voi nousta 120 miljoonaan puntaan, eli noin 131 euroon. Tämä olisi yksi kaikkien aikojen arvokkaimmista kuljettajasopimuksissa sarjan historiassa.

Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas allekirjoitti oman jatkosopimuksensa aiemmin syksyllä. Myös kaksikon tallipäällikkö Toto Wolffin sopimus päättyy kauteen 2020.

Hamilton ei onnistunut tasoittamaan Michael Schumacherin voittomäärää Venäjän GP:ssä. Jos jatkosopimus Mercedeksellä syntyy, olisi erittäin todennäköistä, että britti kirjoittaisi lähes jokaisen Schumaherin ennätyksen uudestaan seuraavien kausien aikana. Autot tulevat pysymään lähes samanlaisina kaudelle 2021, joten Mercedes on jälleen suuri mestarisuosikki.