Haas-päällikkö torppaa huhut esisopimuksesta veteraanikuljettajan kanssa – ”Meillä on monta mahdollisuutta ensi kaudeksi”

© Kuva: Getty Images

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kieltää huhun, jonka mukaan Racing Pointilta lähtöpassit saanut Sergio Pérez olisi tehnyt sopimuksen amerikkalaistallin kanssa ensi kaudelle.

Speedweek.com raportoi torstaina, että meksikolainen olisi solminut esisopimuksen Haasin kanssa ensi kaudeksi. Vaihto olisi keskikenttää vuosia hallinneelle Pérezille hyvä liike, mutta Steiner ei pidä valintaa läpihuutona.

– Tämän hetken vaihtoehdoista mikään ei ole läpihuutojuttu, meillä on niin monta mahdollisuutta ensi kaudelle, Steiner kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Meidän täytyy tehdä päätös, mikä hyödyttää tallia pitkällä aikavälillä, ei vain väliaikaisesti. Ongelmamme eivät ole ajankohtaista, mutta meidän pitää tarkastella, mitä haluamme olla tulevaisuudessa.

– Emme tarvitse rahoitusta nopeasti, se on meillä kunnossa. Kysymys on enemmänkin, että mitä me haluamme olla tulevaisuudessa? Miten saamme vuoden 2018 suorituskyvyn takaisin säännöllisesti autoon? Uuden palkkakaton ansiosta mahdollisuudet menestykselle ovat kasvaneet.

– Tilanne on monimutkainen, Checo on loistava kuljettaja, en kiellä sitä. Mutta onko hän paras vaihtoehto pitkällä tähtäimellä, sitä en tiedä. Käymme tallin sisällä keskusteluja jatkuvasti, tilanne ei ole täysi itsestäänselvyys.

Haasilla ei ole Steinerin mukaan kiire kuljettajamarkkinoilla, vaikka lähteiden mukaan Alfa Romeo olisi kiivaasti Nico Hülkenbergin perässä.

– En ole huolissani, valintoja on tarpeeksi oikean kuljettajan löytämiseen. Jos tilanne olisi niin selvä, olisimme keskustelemassa jo jonkun kanssa. F1-sarjassa on rajallinen määrä ajopaikkoja ja hyviä kuljettajia jää aina ilman.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.