Valtteri Bottas valitti Mercedeksen uusien ajohaalareiden olevan tukalan kuumat päällä kisan aikana Barcelonan helteessä.

Pitkät F1-kilpailut kuumilla keleillä ovat varsin rankkoja koitoksia kaikille kuskeille. Kisan aikana saattaa menettää hurjan määrän nesteitä kehosta ahtaan auton uumenissa hikoillessaan.

Yhtään helpompaa rääkin sietämisestä ei tee ainakaan kokomusta ajopuku kesäauringon paisteessa. Tämän sai huomata Bottas, joka antoi tiimiradiossa palautetta Mercedeksen uusista varusteista kesken Espanjan GP:n.

– Nämä mustat haalarit ovat aivan v*tun kuumat, suomalainen manasi.

Mercedes siirtyi täksi kaudeksi valkoisen ja hopean väreistä mustaan väriteemaan tähtikuskinsa Lewis Hamiltonin toiveesta. Mustilla väreillä osoitetaan tukea rasismin vastaiselle taistelulle ja Black Lives Matter -liikkeelle.