Mercedeksen tallipomo Toto Wolff varoittaa olevansa valmis aloittamaan oikeustaistelun suojellakseen yhtiönsä mainetta Racing Pointin jarrukopiointikohussa.

Racing Pointin tekninen yhteistyö Mercedeksen kanssa on ollut yksi kuumimmista puheenaiheista formulamaailmassa viime aikoina.

Englantilaistallia vastaan nostettiin protesti mestaritallin jarrujen kopioinnista. Pian FIA lätkäisikin 15 MM-pisteen ja 400 000 euron rangaistuksen Racing Pointille.

Mercedeksen osuus jarrukanavien apinoinnissa on toistaiseksi vielä epäselvä. Wolff vakuuttaa, ettei heidän osaltaan ole mitään tunnustettavaa.

– Meitä vastaan ei ole protestoitu emmekä ole tehneet mitään väärää. Uskon vahvasti, ettei myöskään Racing Point ole tehnyt mitään väärää. Jos tämä asia menee vetomuusoikeuteen, meidän argumenttimme lepää hyvin vahvoilla perustuksilla, itävaltalainen vannoi.

– Maineemme on hyvin tärkeä. Jos joku ajattelee meidän tehneen jotain väärää, heidän tulisi protestoida siitä. Menemme mielellämme oikeuteen, Wolff korosti.