Belgian GP:n ensimmäinen aika-ajosessio on saatu päätökseen. Kärkeen kaahasi totuttuun tapaan Lewis Hamilton ajalla 1:42.323. Britin tallikaveri Valtteri Bottas seurasi toisena jääden Hamiltonista kaksi kymmenystä.

Viikonlopun tarina on ollut kuitenkin Ferrari. Legedaarinen italialaistalli on ollut osittain koko joukon hitain auto, eikä meno paljon lauantaina ole parantunut. Charles Leclerc selvisi juuri ja juuri toiseen osioon. Sebastian Vettel majaili viimeisenä ennen viimeistä aikakierrostaan, mutta onnistui kairaamaan itsenäs turvaan.

Mercedestä lähimmäksi ajoi Max Verstappen, mutta hollantilainenkin jäi lähes sekunnilla hopeanuolista. Verstappenia seurasi hänen entinen tallikaverinsa Pierre Gasly.

Kimi Räikkönen jäi niukasti ulos toisesta aika-ajosta. Jäämies jäi Leclercistä vain kymmenyksen. Räikkönen peittosi kuitenkin tallikaverinsa Antonio Giovinazzin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
Both Ferrari drivers edge through into Q2

#BelgianGP 🇧🇪 #F1