Mercedeksen tähtipilotin Lewis Hamiltonin mielestä F1-kilpailut ovat nykyisin niin tylsiä, ettei jaksaisi katsoa niitä itse alusta loppuun.

Autourheilun kuninkuusluokan nykytilaa valitellaan formulaväen keskuudessa harva se päivä. F1 on monen makuun liian ennalta-arvattavaa ja tapahtumaköyhää urheiluviihdettä.

Kuusi mestaruutta urallaan voittanut ja koko sarjaa lähivuosina ylivoimaisesti hallinnut Hamilton tiedostaa tilanteen itsekin.

– Tämä ei ole varmaankaan kovin jännittävää katseltavaa. Jos katsoisin formuloita tänään televisiosta, tekisin pekonileivän, katsoisin lähdön, menisin takaisin nukkumaan ja heräisin taas katsomaan kisan lopun, englantilainen myönsi.

– Jos olisin fani, katsoisin vain koosteen sillä se on paljon lyhyempi. Katsoisin kisan vain kokonaan, jos kaverini kertoisi sen olevan superjännittävä. Viime kädessä tämä ei ole sitä, mitä fanit haluavat. Ihmisten on ymmärrettävä, että tämä ei ole meidän vikamme, Hamilton sanoi.