Lewis Hamilton myöntää Espanjan F1-kisaviikonlopun kovimman haastajansa – ”Ovat todella lähellä”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan hallitsevan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin mukaan Red Bullin vauhti vaikuttaa olevan vaarallisen lähellä Mercedestä pitkillä vedoilla.

Vaikka Red Bull olikin vielä alkukaudesta pahoissa ongelmissa suorituskykynsä kanssa, vaikuttaa energiajuomayhtiö päässeen hiljalleen juonesta kiinni.

Silverstonen toisessa kisassa brittitallin tähtikuski Max Verstappen riisti voiton Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen käsistä.

Espanjan avauspäivän harjoituksissa Mercedes oli kuitenkin taas miltei sekunnin haastajiaan edellä. Tästä huolimatta Hamilton odottaa Barcelonan olosuhteiden suosivan Red Bullia.

– Red Bullit näyttävät olevan todella lähellä meitä pitkillä vedoilla, joten voimme odottaa taas tiukkaa kilpailua täällä, englantilainen vakuutti.

– Täällä on ollut todellakin aika vaikeaa. En tiedä, olenko koskaan ollut Espanjassa näin kuumilla keleillä. Sää on kaunis, mutta autolle se on oikukas ja hyvin rankka myös renkaille, Hamilton pohdiskeli.

– On ollut myös aika tuulista ja sekin voi tehdä ajamisesta vaikeaa täällä. Tämä on kuitenkin hyvä haaste, F1-mestari linjasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.